dtHome = Erhverv
dtRootHome = Erhverv

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel 16/11/18
    16 nov 2018

  Vi ser igen en effekt af den italienske budgetusikkerhed forplante sig til faldende aktiekurser, og dermed i dag stigende obligationskurser, så renten på fast rente er dykket.

 • Vagns Vinkel 9/11/18
    09 nov 2018

  Nu er Ali Baba (og igen uden de fyrretyve røvere..) igen på spil!

 • Vagns Vinkel 02/11/2018
    02 nov 2018

  Denne uge bød på pæne stigninger i aktiekurserne efter generelt gode kvartalsregnskaber og større købelyst. Den aftagende risikoaversion har dæmpet obligationskurserne lidt, så renten på fast rente er steget en smule.

Rådgivning

Er du entreprenør eller måske frisør?
Så har du sikkert fundet din rette hylde – og vi har fundet vores! Hos Den Grønne Revisor har vi stor ekspertise i at drive små og mellemstore virksomheder og gøre hverdagen lettere for dig som selvstændig erhvervsdrivende. Via vores samarbejde med Landbrugsrådgivning Syd ligger vores spidskompetencer inden for skatteoptimering, og vores medarbejdere ved alt, hvad der er værd at viden inden for økonomi, skat og moms. Derudover samarbejder vi med vikarservice, som hjælper dig med ekstra arbejdskraft i forbindelse med fx ferie, sygdom eller almindelig travlhed. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Hvad hjælper vi dig så med?
Som lille eller mellemstor virksomhed kan administrative opgaver såsom bogføring og momsregnskab give mange grå hår. Så hvorfor ikke lade dig om det, du er bedst til og lade os om resten? Som konsulenter med erfaring fra landbruget har vi nemlig et stort bagland af eksperter på forskellige områder og tilbyder dig kvalificeret hjælp, der letter din hverdag. Vi guider og hjælper dig, hvad enten du er bedemand eller driver malerfirma. 

Neden for kan du læse mere meget om det, vi kan hjælpe dig med: