dtHome = Erhverv
dtRootHome = Erhverv

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel 16/11/18
    16 nov 2018

  Vi ser igen en effekt af den italienske budgetusikkerhed forplante sig til faldende aktiekurser, og dermed i dag stigende obligationskurser, så renten på fast rente er dykket.

 • Vagns Vinkel 9/11/18
    09 nov 2018

  Nu er Ali Baba (og igen uden de fyrretyve røvere..) igen på spil!

 • Vagns Vinkel 02/11/2018
    02 nov 2018

  Denne uge bød på pæne stigninger i aktiekurserne efter generelt gode kvartalsregnskaber og større købelyst. Den aftagende risikoaversion har dæmpet obligationskurserne lidt, så renten på fast rente er steget en smule.

Strategi

Hvordan ser fremtiden ud?
Som virksomhedsleder er det vigtigt, at du stopper op og overvejer, hvordan du ønsker, at fremtiden skal se ud. Og om du når de resultater, du ønsker. Med andre ord anbefaler vi dig at udarbejde en strategi for fremtiden. Det er en opgave, som kræver overblik – og overskud – og tid! Vi har stor erfaring med at tænke strategi og kan nemt guide dig gennem processen. Vi tager højde for dine mål og ambitioner og ser dine visioner som vores ledetråd. Spar tid og besvær og lad os hjælpe dig.

Balanced Scorecard
Når først målet og strategien er fastlagt, hjælper vi dig også gerne med at fastlægge vejen hen til målet. Med hjælp fra et Balanced Scorecard, der kan benyttes som styringsværktøj i forhold til den fastlagte strategi, kan du se, om du er på rette vej, eller om der skal foretages et par justeringer undervejs.