Ny måde at indberette moms på fra Ø90 og InterCount

Ny måde at indberette moms på fra Ø90 og InterCount

SKAT har ændret proceduren for automatiske indberetning af moms- og afgiftstilsvar fra Ø90 og InterCount, idet SKAT har indført en 2-trinsgodkendelse for at højne sikkerheden. Den vil mange af jer blive berørt af, næste gang I indberetter moms- og afgiftstilsvar. Det er lidt bøvlet!

Hvis du ønsker, at vi fortsat skal indberettet din virksomheds moms- og afgiftstilsvar, skal du giver regnskabsprogrammet Ø90 eller InterCount tilladelse til at logge på TastSelv Erhverv på dine vegne.  Tilladelsen er gældende for maks. 3 år.

Her finder du en vejledning til, hvordan du giver tilladelsen: Tilladelse til automatisk overførelse...

Hvis du ikke anvender automatisk indberetning af moms- og afgiftstilsvar til SKAT, men ønsker at benytte TastSelv Erhverv, kan du fortsat gøre det – og så behøver du ikke læse videre.

Den nye løsning betyder også, at du fremover skal godkende hver gang Ø90/InterCount har lavet en indberetning af moms- og afgifter.  Du vil få en mail om, at der er indberettet moms- og afgiftstilsvar, som er klar til godkendelse.  Derefter skal du gå ind på SKAT.dk, logge på Erhverv med MitID og godkende indberetningen. Først når du har trykket ”Godkend”, er din moms indberettet.

Har du brug for yderligere vejledning eller har spørgsmål, så kontakt din assistent eller revisor.