Vi hjælper dig med simpel økonomisk rådgivning, der giver dig tryghed.

Hvad siger kunderne?

Susanne Boesen: En seriøs virksomhed med kompetente medarbejdere
Susanne: "Den Grønne Revisor står for mine regnskaber. Når jeg har brug for økonomisk rådgivning, får jeg hurtigt svar på mine spørgsmål – enten på samme dag eller dagen efter. Jeg sætter stor pris på det høje faglige niveau, og den lokale placering gør det nemt tilgængeligt. Og hvis min rådgiver har brug for specialiseret viden om konkrete regnskabsmæssige og økonomiskjuridiske problemstillinger, er der en stor organisation bag, som kan bidrage med specialistviden. Jeg vil beskrive Den Grønne Revisor som en seriøs, kompetent og serviceminded virksomhed."

Susanne Boesen er indehaver af virksomheden Amtets Begravelsesforretning i Vejle, som beskæftiger to fastansatte. Susannes ønske for fremtiden er fortsat at kunne udvikle forretningen i form at øget kundeantal og indtjening uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Kirsten Olesen: En virksomhed hvor medarbejderne er engagerede og ordholdende
Kirsten: "Ved opstart af min virksomhed i 2008 anbefalede en iværksætterkonsulent mig at kontakte Den Grønne Revisor, og siden da har de varetaget mine regnskaber ud fra det, jeg leverer. De sørger for mine indtastninger hver måned og hjælper mig med aktuelle spørgsmål. Jeg føler mig godt behandlet og har fået den nødvendige introduktion til at bruge systemet. Jeg vil beskrive medarbejderne hos Den Grønne Revisor som engagerede, positive og ordholdende."

Kirsten Olesen er indehaver af virksomheden Kirstens Køkken i Jelling, som beskæftiger tre fastansatte og otte afløsere. Kirstens ønske for fremtiden er en stille og stabil udvikling, så hun kan levere en god vare og bibeholde en god arbejdsplads for sine medarbejdere.

Joan Wistisen: En virksomhed hvor man møder forstående og behagelige medarbejdere
Joan: "Den Grønne Revisor står for mine regnskaber og faktureringer, og så har jeg brugt dem i forbindelse med oprettelsen af et testamente. Når jeg har brug for hjælp, møder jeg altid meget søde og forstående medarbejdere. De er både meget kompetente og behagelige at snakke med, og hjælper mig altid videre. Og så er det vel heller ikke et minus, at jeg er ganske tilfreds med prisen."

Joan Wistisen er indehaver af Malerfirmaet Armin Wistisen, som beskæftiger en fastansat. Joans ønske for fremtiden er, at virksomheden skal fortsætte på samme niveau.