Vi hjælper dig med simpel økonomisk rådgivning, der giver dig tryghed.

Økonomisk rådgivning til dig - uanset branche.

Få elektronisk arkiv - gør dit kontorarbejde mere digitalt

Hvad er Den Grønne Revisor?

Den grønne Revisor er en del af Landbrugsrådgivning Syd, en rådgivningsvirksomhed for både små og mellemstore virksomheder samt selvstændig erhvervsdrivende i alle brancher. Her finder du rådgivere som kan hjælpe dig, om det er privat eller som virksomhed.

Vores revisorer og økonomiassistenter kan hjælpe dig med alt fra regnskab, revision, bogføring mv. uanset hvilket regnskabs program du end benytter.

I et tæt samarbejde med dig, stræber vi efter at gøre din hverdag lettere, ved at løse de administrative opgaver, som du helst vil være fri for. Vi fungere også som uvildig økonomisk sparringspartner i forhold til opstart, udvikling eller afvikling af din virksomhed. Det kan være f.eks. landbrug eller en lokal forretning.

Det at vi er en del af landbrugsrådgivningsvirksomheden, Landbrugsrådgivning Syd, gør at en af vores spidskompetencer ligger indenfor skatteoptimering. Vores rådgivere ved alt, hvad der er værd at vide, inden for økonomi, skat og moms og bliver løbene informeret så de står klar til at hjælpe dig med den nyeste viden.

Vi vægter det lokale samarbejde højt, og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig fra vores lokale kontorer i Varde, Løgumkloster, Vejle, Ry, Odense eller Svendborg. Det er op til dig, hvor du mener det er tættest på dig.

Ikke så ringe!
Den Grønne Revisor vil kendes for på godt jysk at være "ikke så ringe". Vi vil servicere og rådgive vores kunder ud fra en målsætning om et højt fagligt niveau. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver glade kunder.